Beauty Wellness

Λήγει σε: 00ημέρες | 00ώρες 00λεπτά 00δευτ.

Αντιγηραντική Μάσκα Ομορφιάς Προσώπου 50 ml Eufarma

8,48€

από 16,95€

50%  έκπτωση

Xρώμα:
Μέγεθος:

Περιγραφή:

Αντιγηραντική Μάσκα Ομορφιάς Προσώπου Puryfing Gold Mask 50 ml Eufarma 02829423. Η μάσκα Puryfing Gold Mask. από την εταιρία Eufarma. είναι η νέα μάσκα απολέπισης (peeling). που αφαιρεί το στρώμα των νεκρών κυττάρων και προάγει την οξυγόνωση των ιστών. Μια μάσκα ομορφιάς 100% Made in Italy. ικανή να βελτιώσει την όψη του δέρματος με αντιμικροβιακή δράση. Η μάσκα. μειώνει την υπερβολική έκκριση σμήγματος και απομακρύνει τα μαύρα στίγματα. με αποτέλεσμα να κάνει το δέρμα πιο φωτεινό. νεότερο και καθαρό.

  • Όντας ένα προϊόν με φυσικές βάσεις. δεν ερεθίζει και δεν κοκκινίζει το δέρμα. ακόμη και στην περίπτωση της ιδιαίτερα ευαίσθητης επιδερμίδας. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
  • Οδηγίες Εφαρμογής: Καθαρίστε το δέρμα του προσώπου ή των προσβεβλημένων περιοχών. Εφαρμόστε. με τη βοήθεια μιας μαλακής σπάτουλας ή βούρτσας. μια γενναιόδωρη στρώση Puryfing Gold Mask. προσέχοντας να μην καλύψετε ακατάλληλες περιοχές (μάτια. χείλη κ.λπ.). Αφήστε το προϊόν να δράσει για περίπου 30/35 λεπτά. ελέγξτε ότι ολόκληρη η επιφάνεια που εφαρμόζεται είναι εντελώς στεγνή. ανασηκώστε απαλά τη μεμβράνη χωρίς διακοπές. ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω. Αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα μεμβράνης. ξεπλύνετε με ζεστό νερό.
  • Συστατικά: AQUA. ALCOHOL. POLYVINHYL ALCOHOL. CYCLOPENTASILOXANE. PARFUM. PHENOXYTHANOL. PROPYLENE GLYCOL. DECYLENE GLYCOL. CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE). CI 77491 (IRON OXIDES)
  • Χαρακτηριστικά: Μειώνει την υπερβολική έκκριση σμήγματος Απομακρύνει τα μαύρα στίγματα Βελτιώνει την όψη του δέρματος από την πρώτη εφαρμογή Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος Αντιγηραντική θεραπεία Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα Περιέχεται σε γυάλινο βάζο 50 ml
Χρειάζεστε βοήθεια;
 Telephone:
+30 2111894400
 Email:  Αποστολή